Članci
Vrati na kategoriju Članci

Imat ćete protivljenje!

Imat ćete protivljenje!

  1. Solunjanima 2,2

“Premda smo, kao što znate, već prije pretrpjeli i bili zlostavljani u Filipima, odvažili smo se u Bogu našemu iznijeti vam, i to uz tešku borbu, evanđelje Božje.“

Ako gledate kako se sportaši zagrijavaju, uvijek ćete biti zadivljeni njihovom vještinom. Vidjet ćete kako izvode puno različitih pokreta gotovo pa savršeno. Jednom kada igra, natjecanje, počne, njihov postotak kvalitetne izvedbe opada, a njihovi potezi nisu toliko „savršeni“ – jer sada imaju protivljenje.

Svaka ekipa za vrijeme zagrijavanja izgleda kao da je puna top igrača, ako nema ekipe koja im se protivi.

Evo što ćete pronaći u kršćanskom životu: pokušavate li vršiti Božju volju i slijediti Njegov poziv u svome životu, imat ćete protivljenje. Nemojte se čuditi tome.

U Nehemiji 4, 1-3 nalazimo da je Nehemija bio pozvan da obnovi zid, ali naišao je na protivljenje. U Bibliji nalazimo da dva kraljevstva ratuju jedno s drugim: kraljevstvo tame i Kraljevstvo svjetla (Kološanima 1,13). Kao kršćani, uvijek ćemo imati protivljenje.

Ali evo nekoliko dobrih vijesti: ako vjerujete u Gospodina Isusa Krista i u Kraljevstvo svjetlosti, vi ste u pobjedničkom timu, vi ste pobijednik (1. Ivanova 4,4).

 “Vi ste, dječice, od Boga i pobijedili ste ih: jer je veći onaj koji je u vama negoli onaj koji je u svijetu.“

Pripremio: Mihael Bermanec

Ako želite više razgovarati, pošaljite email na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće