Ispiši ovu stranicu
Vrati na kategoriju Članci

Najbolji NBA košarkaš

Stephen Curry, košarkaš američkog kluba Golden State Warriors, koji je nedavno proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige...

 


                    NAJBOLJI NBA KOŠARKAŠ


Stephen Curry, košarkaš američkog kluba Golden State Warriors, koji je nedavno proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, svoj je govor prilikom nedavnog preuzimanja nagrade započeo zahvalom “mom spasitelju Isusu Kristu”. Sve mogu zahvaliti Isusu, ja sam samo njegov ponizni sluga.

“Prije svega želim zahvaliti svom Gospodinu spasitelju Isusu Kristu koji me blagoslovio talentom za ovu igru i s obitelji koja me neprestano podupire”, rekao je Curry prilikom dodjele prestižne Most Valuable Player (MVP) nagrade i nastavio svoju zahvalu:
“Ja sam njegov ponizni sluga. Ne mogu dovoljno objasniti koliko je moja vjera važna za to kako igram košarku i tko sam zapravo. Zahvalan sam na blagoslovima i tome gdje sam sada.”

Curry je već i ranije otvoreno govorio o svojoj vjeri, pa je tako u jednom razgovoru pojasnio kako mu je ona pomogla u teškim razdobljima ozljeda, što ga je, kaže, približilo Kristu.
“Postoji toliko teških stvari koje trebamo nadvladati u ovom životu, ali s Kristom i onim što je on učinio na križu. Platio je za nas najveću cijenu i ponosan sam što sam dijete Božje”, rekao je Curry i dodao kako koristi svaku prigodu kako bi svjedočio.

SC

“Svaki put nakon što pogodim, pokušavam napraviti mali znak kao moj maleni doprinos naviještanju. Svaka utakmica je prigodom biti na velikoj pozornici i svjedočiti Krista. Kada izađem na igralište, ljudi trebaju znati koga predstavljam, u koga vjerujem”, pojasnio je.

https://www.youtube.com/watch?v=2q7DPxQAvqA


Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće