Ispiši ovu stranicu
Vrati na kategoriju Duhovni fitnes

Dajte sve od sebe

Dajte sve od sebe

“Tada Agripa reče Pavlu: 'Zamalo si me uvjerio da postanem kršćaninom.'” (Dj 26,28)

Ako ste se bavili natjecateljskim sportom, vjerojatno imate i neka sjećanja na vrijeme kada ste se toliko približili velikoj pobjedi, ali vam je izmakla u zadnji tren. Vjerojatno biste mogli prepričati detalje te igre, svaki biste trenutak mogli oživjeti kao da je bio jučer.

U jednom od najtužnijih stihova Biblije, kralj Agrippa kaže Pavlu: “Tada Agripa reče Pavlu: 'Zamalo si me uvjerio da postanem kršćaninom.'” (Dj 26,28)

Pavao je snažno dijelio iskustvo s kraljem Agripom kako je Bog preobrazio njegov život. Um i duša Agripe nesumnjivo su razmišljali o istini s kojom se suočavaju, ali na kraju je odlučio ne ostvariti vezu s jedinim, istinskim Bogom.

Pobjede i gubici u sportu su manje važni, ali ono što radimo s Bogom znatno je važnije od toga. Možda razmišljate, kao što je to činio Agripa, možda imate vjeru u Isusa, Njegovu smrt i uskrsnuće. Možda imate odnos sa živim Bogom, ali nije sve došlo na svoje mjesto, a Njegov je Duh u vas utisnuo potrebu, želju da mu ozbiljno služite svim srcem.

Ne dopustite da vaš život bude blizu pobjede i da propustite obilni život za koji vas je Bog stvorio (Iv 10,10).

Dajte svoje najbolje već danas za Njega!

“Kradljivac dolazi samo da ukrade, zakolje i uništi: ja sam došao da imaju život, i to da ga imaju u izobilju“. (Iv 10,10)

Pripremio: Mihael Bermanec

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće