Ispiši ovu stranicu
Vrati na kategoriju Duhovni fitnes

Od običnog do velikog sportaša

Od običnog do velikog sportaša

“Ta pogledajte svoj poziv, braćo, da vâs pozvanih nema mnogo mudrih po tijelu, ni mnogo moćnih, ni mnogo plemenita roda, nego ludo ovoga svijeta izabra Bog da posrami mudro i slabo ovoga svijeta izabra Bog da posrami ono što je jako. I ono neplemenita roda i ono prezreno izabra Bog, i ono što nije, da uništi ono što jest: da se pred njim ne može hvastati nijedno tijelo. Od njega ste i vi u Kristu Isusu, koji nam je od Boga učinjen mudrošću, i pravednošću, i posvećenjem, i otkupljenjem; da bude kao što je pisano: 'Tko se hvali, u Gospodinu neka se hvali'.”(1 Kor 1,26-31)

Svi gledaju na "savršenog" sportaša kao na nekoga tko stvarno to i jest.

Netko možda razmišlja "želio bih biti dobar kao on, ali to se nikada neće dogoditi. Ja sam samo obična osoba. Nemam njegove vještine. To nikad ne mogu učiniti".

Isto se događa u našem osobnom i javnom životu u Kristu. Gledamo druge i razmišljamo isto. "Ne mogu činiti velike stvari, biti veliki osobni svjedok za Krista ili voditi velike grupe ljudi."

Znajte nešto, Bog ima želju, naviku voditi te "obične" ljude i uvježbavati ih u velike "sportaše" za Njega.

Mnogi sportaši, koje idoliziramo, nisu postali izvrsni preko noći. Bio je to kontinuirani proces uklanjanja loših navika i jačanja dobrih vještina. Počnite usavršavati vlastite vještine. Sjednite za Božji stol za vježbanje i postanite jaki kroz i na riječi Biblije.

Pripremio: Mihael Bermanec

Ako želite više razgovarati, pošaljite email na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće