Povezivanje

Povezivanje

Pravo povezivanje nastaje kada postoji razumijevanje da svatko u projektu, akciji, radu ima jednaku vrijednost...

POVEZIVANJE

Connections Index

Pravo povezivanje nastaje ako postoji razumijevanje da svatko u projektu, akciji ili radu ima jednaku vrijednost bez ikakvog nastojanja da ostvari osobnu korist.

Učinkovito povezivanje uključuje pojedince i grupe koji se kroz povjerenje i izgradnju odnosa zajedničkim snagama, zajedničkom strašću kreću prema istome cilju jer slučajni napori proizvode slučajne rezultate. Povezivanje se temelji na izgradnji povjerenja i odnosa te na načinima na koje možete pomoći drugima. 

POVEZIVANJE KROZ RAZLIČITE SPORTSKE AKTIVNOSTI

Razvijamo se različitim intenzitetom i u različitim smjerovima. Stoga, ako imate određene resurse, koji su u skladu s našim aktivnostima, javite nam se kako biste nam pomogli u realizaciji nekih naših aktivnosti.

Neke od aktivnosti u skladu s našim fokusom i vrijednostima:

 • provedba sportskih aktivnosti za svaku dob
 • sportski kampovi (košarka, nogomet, odbojka…)
 • organizacija konferencija, seminara s različitom sportskom, rekreacijskom, zdravstvenom i duhovnom tematikom
 • organizacija i provedba sportsko-zdravstvenih revitalizirajućih vikenda za svaku dob, jednodnevnih ili višednevnih (vikend)  programa aktivnosti
 • organizacija i provedba sportskog „Total fit“ dana, vikenda – povećani sportski napori
 • sportski pastoral – primjena i snaga duhovnih (kršćanskih) vrijednosti u sportu
 • potpora, savjetovanje (Biblija kao vodič), povezivanje s drugim sportašima
 • suradnja s inozemnim trenerima, povezivanje s različitim klubovima, sportašima
 • organiziranje i provedba aktivnosti za veće i manje tvrtke
 • trening, obuka mladih koji žele volontirati na području našega djelovanja

Želite li osnovati sportsku udrugu, klub, organizirati tematski seminar ili pak organizirati sportske aktivnosti za djecu, mlade ili starije osobe u mjestu gdje živite, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pomogli s prijedlozima, u stvaranju plana za pokretanje, sa sadržajem i razvojem te provedbom vaše aktivnosti.

SPORTSKI PASTORAL

Sportski pastoral namijenjen je svim sportašima, kako na amaterskoj tako i na profesionalnoj razini, sportašima, koji žele razvijati duhovnu komponentu u svojem životu ili se povezati s drugima kojima je to također važno.

Sportsko dušebrižništvo pruža pastoralnu skrb za sportaša i širu sportsku zajednicu, uključujući trenere, administratore i njihove obitelji. Sportski je dušebrižnik prije svega povjerljiv prijatelj koji ima sportsko iskustvo te ne pruža samo duhovnu podršku i vodstvo igraču, već daje podršku u nekim izazovima koji se pojavljuju u razdoblju treninga i natjecanja, kao i u obiteljskom, socijalnom okruženju… Prema želji sportaša ili tima, rad sa sportskim dušebrižnikom može ostati anoniman.

Na primjer, na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. bila su angažirana 193 različita sportska kapelana.

Priželjkujemo suradnju s pojedincima, amaterskim i profesionalnim sportskim organizacijama i sl.

MEDIJSKO PARTNERSTVO

Ako vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, udrugu i sl.), časopis… Fokus – sport, rekreacija i zdravlje može postati vaš medijski partner. Rad sportske organizacije mora biti releventan područjima našeg interesa.

 Obavještavanje (najave, vijesti, zanimljivosti i sl.) bit će postavljene besplatno u okviru Fokus – sport, rekreacija i zdravlje,  a kao vaši medijski partneri ispunjavamo sljedeće:

 • objavljivanje vijesti 
 • objavljivanje najava manifestacija koje organizirate 
 • objavljivanje zanimljivosti (kratkih sportskih priča, članaka i sl.) 

Za sva povezivanja kontaktirajte nas na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

images 2

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće