Totalpro-sportaš

Totalpro-sportaš

Totalpro-sportaš

U vrhunskom, natjecateljskom sportu, jako je važno biti siguran i znati da se sve radi kako treba!

Napravite korak da postanete Totalpro-sportaš. Ne (možeš) moraš sve učiniti sam!

Kako upravljati svojom motivacijom, stavom, vodstvom, ustrajanjem u teškim vremenima, pobjedama i porazima?

Cilj nam je pomoći svakom sportašu da shvati kako evanđelje Isusa Krista utječe na njegov sport i život, tj. kako živjeti vjeru i sport u svakom životnom aspektu.

Totalpro-sportaš razvija se u svim dimenzijama:

TIJELO - Naučite primijeniti svoju vjeru na svoj sport pomičući svoje fizičke granice u natjecateljskim uvjetima gdje je Krist u središtu.

UM - Trenirajte svoj um i ojačajte svoju sposobnost vođenja.

DUH - Rastite duhovno u zajednici sa sportašima - istog mišljenja.

Kada sportaši znaju kako rasti u svakoj dimenziji života, bit će cjeloživotni vođe i imati utjecaj.

Također se udružujemo i surađujemo s drugima organizacijama kako bismo osigurali da pojedinci imaju pristup najboljoj specijalističkoj skrbi u vezi s ožalošćenošću, depresijom, mentalnim zdravljem, obiteljskim problemima i ovisnostima.

Što npr. kapelan može ponuditi?

Može ponuditi pastoralnu i duhovnu potporu sportašima vjernicima i onima koji nisu. To obično uključuje posjete klupskim uredima, trenažnim prostorijama ili teretani na tjednoj bazi kroz salušanje i moguće pružanje podrške svom osoblju - od igrača do trenera i svih ostalih u klubu.
Ova redovita prisutnost / kontakt vrlo je važan aspekt naše uloge da kroz dostupnost možemo graditi odnose. Kada se pojave krizna vremena, kapelani su pouzdana luka i važan su dio dobrobiti osoblja i igrača.
Svaki će kapelan sa sobom donijeti širok raspon vještina, znanja i individualne stručnosti. Kapelani su velika podrška i izuzetno podržavaju i ne osuđuju, imaju slušajuće uho te empatičnu i suosjećajnu prisutnost. Mudrošću i učenjem iz svog određenog vjerskog hoda donose darove ohrabrenja, podrške i utjehe u izazovnoj areni sporta i fitnesa. Na strani igrača to može značiti podršku igraču s dugotrajnom ozljedom ili pomoć mladom igraču da se nosi s razočaranjem što mu klub raskida ugovor i sl.

Vidimo sebe kao vaše “najbolje prijatelje“ i mi smo predani u pružanju visokokvalitetne podrške pojedincima, klubovima i široj sportskoj zajednici.

Slobodno nas konkatktirajte kako bi dobili uvid u izbor resursa koji možemo osigurati i koji vam mogu biti od pomoći u postizanju vašeg cijelovitog napredka. Vjerujemo da aktivna kršćanska vjera može preobraziti, obnoviti i ojačati cjeloukupni čovjekov život. Treća dimenzija (duhovna) može pomoći da se uklone prepreke iz prvih dviju dimenzija (tjelesne i mentalne) i omogućiti vam da se razvijete do maksimuma.

“…ali oni koji se u BOGA uzdaju, obnovit će svoju snagu kao što orlovi perje obnavljaju. Trčat će i neće malaksati, hodat će i neće posustati.“ Biblija, Izaija 40,31

Bog se nije promijenio i najbolji način da sportaš, ekipa i trener budu dobro vođeni jest spremnost naučiti, iskusiti kako Bog vodi i jača, tj. daje uspijeh (vidi - Biblija, Jošua 1, 8-9).
Bog vam jamči da kad njega stavite na prvo mjesto i u središte svojega života da ćete snažno iskusiti djelovanje Boga u svakom segmentu vašega života (Biblija, Ivan 14,21)

Preporučamo Vam knjige:

1) PUT DO VRHUNSKOG SPORTAŠA 

Timska igra sporta i vjere

Brian Smith

2) DUHOVNE VRIJEDNOSTI U SPORTU

Čudesno zajedništvo duha i tijela činitelj je uspjeha

Mihael Bermanec

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće