Ispiši ovu stranicu
Vrati na kategoriju Totalfit - rekreativac

Totalfit - rekreativac


Totalfit - optimalno zdravlje!

TF rekreativac

Totalfit je internacionalni fitnes pokret koji je dizajniran za svakoga i svaku situaciju.

Vizija Totalfita je vidjeti zdraviju generaciju koja više vodi brigu o svojemu zdravlju u ovome "zbrkanom" svijetu.

Misija je uvoditi zdravi životni stil u "životni nered" popularizirajući redovitio vježbanje.

Ovdje se ne radi samo o vježbanju nego o cjeloukupnom optimalnom zdravlju.

Totalfit je jedinstveni sustav za treniranje tijela, uma i duha. Totalfit cilja na oslobađanje od stresa koji je uzrok većine bolesti i lošeg raspoloženja, te stavlja kao prioritet ulaganje u sebe i druge.

Definicija Totalfita kao optimalnog zdravlja nije samo zdravo tijelo. Za zdravlje vrlo važno je i unutarnje zadovoljstvo, svrhovitost u životu u kojem su tijelo, um i duh u ravnoteži. Prema tome postoji razlika u odnosu prema definiciji zdravlja od Svjetske zdravstvene organizacije koja ne uključuje Duh.

Prema Totalfit-u zdravlje je stanje zadovoljstva i svrhovitosti u životu u kojem postoji potpuna ravnoteža tijela, uma i duha bez obzira na tjelesne sposobnosti osobe.

Svatko ima svoju putanju zdravlja koja se temelji na načinu života, kao i na genetici. U većini slučajeva ta se putanja s vremenom smanjuje.

Dobra vijest je da je moguće promijeniti našu putanju zdravlja. Produktivan i zdrav život mnogih dokazuje da je starenje način razmišljanja. To je vaše osobno uvjerenje i vaš vlastiti izbor. Promijenimo li način razmišljanja, djelujemo i transformirati ćemo svoj životni stil. Tada možemo živjeti bolju kvalitetu života i usporiti starenje u našem tijelu. 70% onoga što smatrate starenjem nije obavezno da se dogodi!

Da bi smo ostali zdravi moramo naučiti kako našem tijelu slati prave signale. Prvo što trebate započeti je promijeniti svoj pogled na životni koncept. Važno je shvatiti da ako si uskraćujete zdrav način života, tijelu počinjete slati signale koji ga stare. Pojedinci koji kontinuirano vježbaju kroz različite načine vježbanja, pravilno se hrane, odmaraju, uravnotežuju emocije kako bi se odupirali stresu, imaju jasan i svrhoviti život obnavljati će tijelo da ostaje zdravo i "mlado" - što dulje i na što višem nivou, što je i konačni cilj zdravlja.

Tko si danas možda je samo dio onoga što bi potencijalno mogao postati.

Naša je uloga otkriti i osloboditi potencijal u nama.

Totalfit nam pomaže otkriti potencijal koji se nalazi ispod površine!

Ne možeš prevariti svoje tijelo!

Zdravlje je važno ako vjerujete u

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće